Skriver för igår..

Hallå! Var nu några dagar sedan jag satt här..
Igår åkte hela klassen till Uppsala, vi var i saluhallen,Domkyrkan och sist men inte minst Fyrishov badhus!!!
Allting började väldigt trevligt inne i badhallen och alla hade kul, varmt och skönt var det också, På slutet innan vi skulle hem ville några hoppa från olika höjder, en av mina kompisar skulle hoppa från 10 meter för första gången och fick fel lutning och allting slutade i ett jättehemskt ryggplast där hon tappade andan och badvakten fick hoppa i och dra upp henne. Dom tilkallar alla husets badvakten och frågar hur hon mår och hon har hamnat i smärtchock .(såklart) Dom skriver rapport och avskriver händelsen..

Kvarten efter det ropar dom ut i högtalarna "En ambulanstransport är på ingång till äventyrsbadet tjejernas omklädningsrum och vi ber er att inte stå i vägen" Jag bara visste att det var min vän och helt tvärsäker som jag var så var det min klasskompis, ser dom rulla ut henne på bår genom korridoren. Chocken hade släppt och smärtan hade återkommit. Som tur var när allt var över så blev det bara muskelskador... (även det gör skitont) Men inga frakturer eller benbrott eller dylikt. Jag blev glad att min vän kom hem till sig stående på två ben iallafall. Jag vet att hon forfarande kommer att ha väldigt ont i cirka en veckas tid nu, men det var iallafall ingenting allvarligare.

Jag vet också att hon inte ens kommer att snegla på tians trampolin igen iallafall. Och klokt är väl det...

Nu ska jag sova, ville bara berätta liksom..

Godnatt!

...

Hi!

Dagen har varit stillsam! som alla andra dagar sedan jag blev sjuk. Bara dammsugat och varit ute med hunden min. Just nu sitter jag o kollar på nån gammal sune julkalender. Skitdåligt. :P

Imorgon är det ett pass i restaurangen som gäller igen, vilket jag ser fram emot. :) Mer än så vet jag inte.

Godnatt. :)

Feberyra...

Hallå!

Idag är jag sjuk, jag har feber och ont i halsen och jag har aldrig drömt så här konstigt som jag gjorde förra natten.. :S Tror jag håller på att bli glen faktist, och det vore ju inte konstigt, haha.. Ha det bra! nu ska jag kolla på andra avenyn. Godnatt

trött som en tok...

Hej allihopa! hoppas ni haft en bra kväll för det har jag haft! har haft en middag ikväll och druckit lite gott vin oså till den. Det blev fläskfilé med bea! hoppas dagen varot händelseri och rolig! min dag har varo ganska stillsam, har bara dammsugat oså lite idag. är trött som en tok, så jag skriver nog mer imorgon! Godnatt!

en dag som dom andra..

hallå.. :) Nu var det några dagar sedan man var här, Idag har jag haft ett pass i restaurangen dör ja agerade som serivtör. Ganska rulierande jobb. vi fick 40 spänn i dricks också förresten. ;) Mycket spring hit och dit idag. Hade urvecklingssamtal idag med, det gick bättre än vad jag flrst trodde. Så jag blev glad av det. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar. mer vet jag inte. Godnatt.

en kall och mörk kväll..

Hallå! dagen har gått fort idag, trots detta kalla vinterväder här i Sundsvall! Imorgon bär det av till Hofors igen. Imorgon är sista dagen på detta såkallade "Höstlov", Känns mer som "Mitt i Antarktis blåsväder"... På Måndag börjar skolorna igen, vilket jag inte tycker att ska bli det mest spännande jag gjort hittils. 

Nä nu ska jag gå och borsta tänderna tror jag, sen blir det att kryoa till kojs.

Ha det bra och sov gott! :)

RSS 2.0