Sundsvall!

Hejsan! Då var man i Sundsvall igen. :) har suttit hela dagen i bilen... =( Hoppas ni andra har en bra kväll nu när det är Halloween och allt. Själv sitter man och har precis druckit kaffe och tagit det lugnt. kvällen förväntas bli lugn.. Imorgon blir det förmodligen Birsta och kolla i lite affärer. :)

Vem vet, kanske skriver en rad sen.

/S

Uppdatering 081030

Antarksis på väg!!

Inte nog med att man blev som en stel snögubbe när man ska ut med hundarna! man håller samtidigt på att blåsa bort!!
Nu är det till att plocka fram vinterkläderna! :D

Just nu håller jag på att planera för en vinter i värme, här på bloggen. :) Nice va?

Kom och tänka på att jag måste köpa en ny vinterjacka nu.
Den andra är för stor.. =/ och skulle behöva en mössa med, och ett par schyssta vantar. Nu när jag tänker efter behöver jag ju allting.. :S

Tror som sagt att det blir en stillsam vinter i Bloggmiljö.  :)

Imorgon bär det ju som sagt av till Sundsvall, där tydligen vintern är i full gång enlgt ryktesvägen. Får se om jag vänder på vägen och åker hem igen? ;) Hihi

Ha det bra! / S



imorgon...

Imorgon åker jag till sundsvall och hälsar på min syster och hennes kille i deras nya lägenhet, det ska faktist bli riktigt trevligt. Har ju hittils inte gjort så mycket speciellt på lovet. Så hela rasket drar dit imorgon middag. :)

Nä nu har jag två hundar som ligger och väntar så snällt på mig. :)

Kanske skriver några rader till ikväll. Carpe Diem!

"Uppdatering" 22:56

Då var man tillbaka vid den här dumburken! Nu har hela dagen och kvällen gått och jag har nästan inte hunnit göra någonting..

Har ju visserligen skött om mina hundar idag, varit ute i det "vackra vädret" med dom oså. Sen går det ju så mycket bra på tv på kvällarna, Jag måste säga att favoriten förutom "Ensam mamma söker" fortfarande är "Sjukhuset"



                                                            ______________________________________

Det var vart en ganska skön med väldigt trög dag idag! men man ska inte klaga nu när man äntligen är ledig. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer så det får man se då. Kvällen tänker jag förmodligen avnjuta med en bra film och det får avsluta mina ord här ikväll. :)

Take Care!

Benjy&Yesterday


..

16:47 

Mitt tur med vädret måste ha försvunnit någonstans.. det börjar snart likna det jag nämnde igår,  Ett regnigt Antarktis med kanske lite snöblandning i, gud så deprimerande. ..

Dagen har varit lugn idag, varit ute med Benjy och Yesterday, i detta så kallade "vackra väder". Än så länge vet jag inte vad kvällen bjuder på, men jag hoppas på att det blir en skön kväll vid tv:n. 
Har inte så mycket roligt att skriva nu, men jag Uppdaterar senare. Go Kväll. 

På ny kula..

Hallå, dags att börja på nytt kände jag. Hoppas att det är bra med alla er där ute! För med mig är det riktigt skapligt! :) Egentligen skulle jag sovit vid det här laget men så "blidde" det inte,tyvärr. 



Men nu ska jag sova. känd bara att jag ville skriva "lite lite" på mitt första inlägg innan jag gick och la mig. :)
Sov gott!

// Sebastianpolhem

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0